Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7463960 www.bgdnes.bg

Гери-Никол на война с Тото от „Скандау“

Певицата изригна: Юда, нали знаеш къде си те слагам!

Яката дупара на българската рап сцена Гери-Никол отново се забърка в грандиозен скандал.

Новото парче на певицата, озаглавено "Шефе, шефе", й донесе редица нападки. Пръв изригна рапърът и победител във „ВИП брадър“ Йонислав Йотов-Тото. Той я определи като китайска имитация на суперизвестната американска рап изпълнителка Карди Би, което подразни хапливата Гери-Никол. Варненката го нарече Юдаслав и го определи като жалък.

"Юда, нали знаеш къде си те слагам!", избухна сексапилната 20-годишна певица.

"Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!", продължи раздора в инстаграм профила си Гери-Никол, която не пропусна да изтъкне завидното си финансово надмощие пред Тото.

Реклама

От своя страна той я затапва с нов пост на стената си във фейсбук: "Тихо, че тати не си е платил!", визирайки финансовите възможности на родителя на певицата, за когото се знае, че е основен спонсор в кариерата й.

Преди време "Скандау" пишат текстовете на едни от най-популярните парчета на младата варненска певица. Според слуховете от момента, в който Гери-Никол спира да работи с талантливите момчета, кариерата й пада надолу. Последната песен е определяна от меломани като дъното. Ориенталски ритми, пошли рими и кичозни костюми шокираха публиката, която очакваше Гери-Никол да избухне с нов летен хит. Суперскъпото видео също не оправдава очакванията. Най-шокиращите кадри са тези на пухкавите рапъри от "Бандата на ръба", които участват в парчето. Младежите се съблякоха голи до кръста в пустиня в Дубай, но уви, гледката не е особено приятна. Поувисналите им шкембета не се нравят на почитателите на този стил музика.

"Шефе, шефе, шефът днес на кеф е. Иначе няма да му мигне, ш'та утрепе. Ей, шефе, дай някой лев бе", гласят римите в парчето.

Текстът се върти основно около думата "шефе", която се повтаря в пет минутното видео над 80 пъти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама