Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7464005 www.bgdnes.bg

5 бона прибра Солтарийски от Петев

Вокалът на "Ку-ку бенд" пя на завършването на щерката на треньора

С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев. Бившият треньор на "Левски" и "Лудогорец" нае вокала от "Ку-ку бенд", за да пее на бала на щерка му Полин, научи "България Днес".

Дъщерята на екснастваника на националния отбор по футбол е голяма почитателка на Солтарийски. И татко Ивайло решава да я изненада приятно. Преди повече от 2 месеца той уговаря вокалиста на Слави да пее няколко часа пред гостите на бала. Разбира се, Петев плаща хонорара на Солтарийски. Сумата е точно пет хилядарки.

Реклама

Треньорът събира цялата рода в заведение в Ловеч. Там са всички приятелки на абитуриентката.

Солтарийски прави шоу, което ще се помни дълго от 19-годишната Полин. Певецът повече от три часа забавлява гостите. Освен с песни той влиза в роли, разказва и истории от Северозапада, както го прави и в "Шоуто на Слави".

Купонът продължава до ранни зори, а Солтарийски решава да остане и след края на участие си. Той му отпуска края и се вихри здравата.

"Голям купон беше. Още се възстановявам от бала на дъщерята на Ивайло Петев", призна певецът.

Щерката на треньора е на седмото небе от щастие, а таткото е доволен, че сбъдна една от мечтите на единственото си дете. Петев гледа Полин като истинска принцеса. Заради професията си Ивайло не е често с дъщеря си. Но прибере ли се, той е неотлъчно до Полин.

"Тя е на тати гордостта. В училище е пълна отличничка", сподели в интервю преди време бившият треньор на националния отбор по футбол.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама