Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7464556 www.bgdnes.bg

Николета прибра Ники М.

Николета Лозанова прибра Николай Михайлов. Не, двамата не са се разделяли отново. Точно обратното - в момента връзката им е по-стабилна от всякога.

Плеймейтката приюти вратаря на "Левски" и националния отбор в своя апартамент, видя "България Днес". Двамата живеят в жилището на Николета. Това е домът, който тя обитаваше и с бившия си съпруг Валери Божинов. След развода им апартаментът остана за Лозанова и дъщеричката им Никол.

Реклама

Резиденцията е смятана за една от най-скъпите в столицата. Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп. Разполага с напълно оборудван СПА център с масажно отделение, сауна, джакузи с 24 дюзи, фитнес зала, басейн с устройство за плуване срещу течението, химическо чистене и собствена автомивка.

В момента Лозанова е в трескава подготовка на дъщеричката си за първи клас. Тя иска Никол да учи в Италианския лицей. За тази цел малката трябва да издържи определени изпити. Николета и Ники Михайлов посетиха елитното школо наскоро. От там те закупиха нужните сборници, по които момиченцето да се подготви за изпитите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама