Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7469577 www.bgdnes.bg

Коцето и Фънки пият два дни

Обръщат питиета от чалготеката до джакузито, празнуват имен ден 

Двудневен маратон с питиета си спретна фолкаджията Константин, научи "България Днес".

Със зрелищно парти и тузарско продължение той отпразнува имения си ден - Св. св. Константин и Елена (21 май). Безкрайният купон на Коцето започва в понеделник вечерта, когато в дискотеката си в Студентски град в столицата събира най-верните си другари. С него на масата сядат любимецът му по чаша Фънки, актьорът и екссъквартирант от "Биг брадър" Станимир Гъмов, колегите Тони Стораро и Борис Дали...

Десетки бутилки с квалитетен алкохол и селектирани мезета са наредени по трапезите, които доближават кралските веселби. Коцето скоростно обръща няколко чаши и хваща микрофона лично да поздрави гостите си. Те отвръщат на жеста му и също запяват. Дори Гъмов нарежда чалга парчета за радост на Константин. От чалгата не се плаши и Фънки, който преди години яростно я плюеше, а сега му е приятен фон за разпивки.

Реклама

Традиционно Коцето замрежва погледа, а напористи студентки се мятат в обятията му. По-смелите дори му залепват няколко целувки, а той не страни от спонтанния израз на любвеобилност.

Поздравите валят като порой, а спиртните питиета се разливат като от кръгово кръстовище на новоремонтиран булевард. Чутовното празненство продължава до 6-7 ч. сутринта във вторник, като гостите не се уморяват от купонясването и продължават да пеят свои и чужди хитове. Тони Стораро си тръгва от чалготеката по светло, след като също качествено се е включил в купона.

Коцето не се насища на празненството за имения си ден и го пренася от чалготеката в джакузито в тузарския си дом. То е разположено на покрива на къщата му в престижен столичен квартал и певецът бързо се мята в него.

"Почерпихме се добре с приятели, а сега е време за няколко коктейла, за да се е поосвежа. Хапвам, пийвам и се мятам на коня, защото имам участие на морето", занарежда от водата Константин, докато негов близък заснема подвизите му на видео. И след това чалгарят се бухва във водата, за да продължи щурото си парти за имения ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама