Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7470992 www.bgdnes.bg

Заколиха агне за Софка

Семейно парти в Етрополе

Чалгарката харчи парите от концертите в САЩ 

Агне заколи семейството на Софи Маринова за завръщането й от САЩ!

Чалгарката отпразнува зрелищно в семейната си къща в Етрополе успешното си турне отвъд океана. На трапеза, отрупана с храна и напитки, се събра цялата рода, за да чуе преживяванията на Софка. Безспорно най-щастлива от срещата беше майката на певицата. Това я вдъхновява да приготви вкусно агнешко месо за любимата си дъщеря и щедро да я нагости с нашенски ястия. От публикуваните кадри ясно се вижда, че Маринова преглъща мръвките със зелена салата и изстудена биричка. На масата са наредени на купчинки и доста филии хляб, който да засища гладното семейство.

Неотлъчно до Софи е и любимият й мъж Гринго, с когото през следващите дни няма да се разделят. Мачото не пътува с нея до Страната на неограничените възможности и двамата дълго време бяха разделени. След завръщането й те не се отделят един от друг и наваксват с изпълненията под завивките. Софи и Гринго вдигнаха пищна сватба в края на март тази година, но заради многобройните ангажименти на Маринова често им се налага да спят в отделни легла. Меденият им месец беше кратко пътуване до Гърция, но двамата си обещали в близкото бъдеще да отпрашат до по-далечна дестинация.

Реклама

Феновете на Софка се впечатлиха от визията на жилището в Етрополе. "На сватбата й злато и лукс, а вкъщи - тапети с флорални мотиви. Изкарва хиляди левове, а живее скромно. Дори и чиниите и приборите не са нещо особено", коментираха почитатели на ромския славей.

Скоро след завръщането си от САЩ Софка започнала да харчи спечелените хилядарки. С Гринго набързо обиколили няколко вървежни заведения в столицата, за да се почерпят за добрите си дни. В една от чалготеките се засекли с Милко Калайджиев и си направили щура нощ. Мустакът на републиката имал участие, а Маринова изненадващо и без хонорар се включила в шоу програмата за радост на стотиците посетители. "След малко ги разбиваме...", написа Милко и си пусна снимка с колежката, с която са приятели от дълги години. На кадъра се вижда, че той продължава да носи изкуствения си мустак, след като обръсна оригиналния си заради участието си в телевизионното предаване "Като две капки вода".

След турнето Софка обещала на Гринго, че няма да поема участия, а ще са си само двамата и на воля ще си харчат парите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама