Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7471039 www.bgdnes.bg

Търсят нова история за "Дяволското гърло 2"

Милошев събра лекари и криминалисти в мола

Фенове припадат от любов по Карамазов и Марта Вачкова

Продуцентът на "Откраднат живот" и "Дяволското гърло" Евтим Милошев събра "своите лекари и криминалисти" в мола на дългоочаквания финал на двата най-популярни телевизионни сериала у нас. "Благодаря на Нова тв, че вярва в българското кино", каза той, а малки и големи фенове на Владо Карамазов, Марта Вачкова, Христо Петков, Наум Шопов, Диана Димитрова и другите едва не се сбиха, за да се снимат с любимците си преди началото на сериалите.

"Любовта и за нас е движеща сила, каквото е мотото на сезона. Този проект е много специален за нас", обясни още Милошев. След финала на "Откраднат живот: Любовта лекува" продуцентът сподели, че ще има предстоящи сезони и на двата сериала. На думите се зарадваха от сърце и Владо Пенев, Гергана Стоянова, Моню Монев и Неда Спасова, също любими лица от екрана.

Минути след края на "Дяволското гърло" пък Теодора Духовникова, Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов, Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и всички от екипа също се поклониха за аплодисменти пред зрителите. След финала на криминалната поредица "Дрийм Тийм" и Нова тв се отправят в търсене на нова вълнуваща история.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама