Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7473341 www.bgdnes.bg

Кога ли ще спрат да растат гърдите на Тита?!

Чудо (не)виждано 

Финалистката от "Капките" взриви феновете с розова блузка

Замисляли ли сте се над псевдонима на Христина Миленова Христова - Тита? Изобщо не е случаен, защото асоциацията от английски е... "цици".

Та Тита с големите "тити" за пореден път препоти почитателите на преливащите форми. На последното си участие преди големия финал на имитаторското шоу "Като две капки вода" (който е довечера) Тита облече розова блуза... прилепнала. Всичко се видя, това, че дрехата е без деколте, не значи нищо. Просто природните дадености отдолу са толкова масивни, че пробиват.

Реклама

19-годишната певица е късметлийка, ако мечтае за огромен бюст, който не спира да расте. И е голям карък, ако й тежи и причинява болки в гърба. Младата "ритонка" (в една категория е с Катя от "Ритон", но засега не може да я мине) е известна с ревностното криене на циците си. Откакто стана известна, тя всячески ги сплесква, покрива, закрива и кара мъжете да скърцат със зъби от яд.

До неотдавна, когато реши да ги "осребри" и си ги възпя в едно парче. Ето текста, в случай че сте го забравили:

Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред!

Моите муцита танцуват, все едно че са балет!

И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,

не спират да ни дъвчет имената - жилибон,

хейтъри ще кажат, че е силикон!"

Безумните рими и аналогията на пищните форми с шляпаща джапанка докараха голям смях сред феновете на Тита, а някои дори се ядосаха. От вторите бе конкурентката й Дара (също с небивало голям бюст), която лаконично заяви - "Да пееш какво се случва с циците ти не звучи добре".

Междувременно остават броени часове до финала на "Капките". За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и Тита ще влязат в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител - Бионсе, а Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев. Стефан Илчев ще заложи на Лили Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама