Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7473695 www.bgdnes.bg

Тото от "СкандаУ": Открих любовта с танцьорката Кристин

Нямам намерение да влизам в "Капките", признава музикантът

Рапърът Тото от "СкандаУ" е на крилете на любовта. Новото гадже на музиканта танцьорката Кристин Петринска е влязла толкова много под кожата на победителя от "ВИП брадър", че той е луд по нея.

"Най-накрая открих истинската любов - призна пред "България Днес" Йотислав Йотов, както е името на рапъра. - По-влюбен съм от всякога. Досега не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого", обясни се в любов Тото.

Реклама

Преди да срещне Кристин, рапърът изживя бурен романс с по-възрастната от него Яна. Двамата се разделиха и Тото бе изпаднал в дупка. След като се залюбва с красивата танцьорка, той разбира, че любовта съществува.

Изпълнителят от дуото "СкандаУ" и половинката му още не мислят за сватба. В момента Тото е зает с нови проекти. Групата планира турне. Преди няколко месеца "СкандаУ" напълниха столичната "Арена Армеец", с което показаха, че са едни от най-популярните изпълнители у нас.

Запитан дали би влязъл в някое риалити предаване като от сорта на "Като две капки вода", Тото е категоричен, че няма физическото време.

"Във "ВИП брадър" имах договорка да излизам за участия. Доколкото знам, "Капките" изискват много сериозна подготовка. Участието ти изяжда цялото време, а на мен ми трябва", обясни Тото, с което индиректно заяви, че няма намерение да влиза в риалити формат скоро.

Мнозина хейтъри усилено говорят, че Тото и колегата му Лъчо скоро ще се разделят. Причина за това според тях е, че победителят от "ВИП брадър" иска да прави соло кариера.

"Шансът да се разделим с Лъчо е нулев. Знам, че много хора искат "СкандаУ" да ни няма, но това няма как да се случи. Ще сме заедно още дълги години. По-вероятно е животните да проговорят, отколкото ние да спрем да пеем заедно", категоричен е изпълнителят, който обра най-много призове на наградите на Бг радио.

Реклама
Реклама
Реклама