Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/7477531 www.bgdnes.bg

Забравете за белезите на годините с Uriage advertorial icon

Какво издава застаряващата кожа?

Първите признаци се появяват на челото, като в младите години те се получават само при мимика на лицето – смях, тревожност и т.н Образуват се хоризонтални или вертикални линии, които младата кожа умело не позволява да останат там след мимика. Но при остаряването на кожата, това съвсем не е така. С годините започват да личат все повече и повече и да са все по дълбоки и дълбоки. Кожата губи своята сияйност и еластичност.

Как да се предпазим от застаряване на кожата?

На първо място, е важно да знае, че максимум хидратираната кожа, е в пъти по – добре изглеждаща и загладена от дехидратираната. Неразделна част от козметичният ни дневен ритуал е дълбока и качествена хидратация на кожата, която можем да постигнем с използването на различни видове козметика. Цялото ни тяло е 75 % вода, която е необходима за правилното функциониране на органите и цялостният здрав вид на тялото и кожата ни.

Какъв тип козметика да използваме?

Козметиката задължително трябва да е качествена и с доказан ефект. Доверете се на марки обосновали името си и такива които са синоним на прецизност и истинност в думите и рекламите си. Повечето доказани козметични марки, има серии подходящи за всеки тип кожа и са разделени по години. Избирайте винаги, козметика отговаряща на вашият тип кожа, а годините ви да влизат в диапазона на козметичният продукт. Използвайте целите серии – Уриаж има такава, тъй като почистването подготвя кожата за нанасянето на самият продукт, както и дневният крем не може да замени нощният от същата серия. Те са с различен състав и отговарят за определени нужди на вашата кожа. Не използвайте смесени фирми и марки продукти за вашето лице, тъй като те не са съобразени между себе си и е възможно по-скоро да навредят отколкото да помогнат.

Реклама
Реклама
Реклама