Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7488552 www.bgdnes.bg

Коцето предложи брак на Емануела

Имаш две жени, аз съм ти трета, нямаш място за повече, казва фолкаджийката 

Коцето предложи брак на колежката си Емануела!

Фолкаджиите спретнаха невиждано зрелище, от което феновете им загубиха ума и дума. И до последно не можеха да разберат дали става въпрос за шега или действително двамата се загаджват.

Реклама

Константин и Емануела се появиха изненадващо заедно в заведение в Пловдив и веднага предизвикаха шушукания сред гостите на локала. Емоциите взеха връх, когато двамата се качиха на сцената и започнаха да се прегръщат и целуват. Певецът традиционно беше се подготвил за изявата си, като пиеше от водна чаша любимите си алкохолни питиета, докато Емануела се придържаше строго само към водата.

В момент на емоционален изблик Коцето застана на коляно пред изкусителната брюнетка и й отправи предложение да се вземат. Изпълнителката първоначално загуби ума и дума, а впоследствие лицето й се озари в огромна усмивка, която премина в искрен смях. Тя побърза да посъветва колегата си да става и да не изпадат в ненужни любовни изпитания.

"Haй-вaжнaтa жeнa в живoтa ти e дъщepя ти, пocлe e жeнa ти. Tpeтa cъм aз. Toлкoвa. Hямa мяcтo зa чeтвъpтa", заявява със строг тон Емануела, която през последните години стана много близка с фолкаджията и уважава неговата съпруга. Тези отношения се запазиха дори и след напускането на "Пайнер" от страна на певеца, който реши да се развива самостоятелно и да няма шеф на главата си.

Неведнъж Емануела и Константин са заявявали, че са приятели, но съмненията сред феновете остават. В момента около фолкпевицата се навъртат много мъже, но тя не е признавала да има нова връзка. От своя страна Константин е женен от години за любимата си Надя и има дъщеря и син от нея.

Любопитното е, че това не е първият случай, в който Коцето отправя любовни послания към колежка. Преди няколко месеца Алисия гостува в дискотеката му и той заяви, че ако някой ден се раздели с жена си, ще предложи на колежката си да се съберат.

"Алисия, имаш ли си гадже?", обърна се Коцето директно към певицата, която изпадна в неколкосекундно неловко мълчание. "Разбирам, спокойно, аз ще ти стана гадже. Ако съпругата ми намери по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм много готин и надарен", нареждаше Константин.

"Не знам дали ще станем гаджета, но мога да ти предложа да направим трети дует. Надето е много хубава жена и трябва да си заедно с нея. Знам, че много се грижиш за нея - за рождения й ден си я зарадвал с чудесен подарък. Няма да се разделяте с нея", отвърна дипломатично Алисия.

Реклама
Реклама
Реклама