Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7491834 www.bgdnes.bg

Криско отменя концерти

Диригентът Левон Мапукян: Няма драма, ще превземем България

Лошо стартира новият проект на рапъра Криско. Габровецът започна концерти с Разградската филхармония, но се наложи да отмени още втората изява.

Веднага из интернет се появиха информации, че Криско е нехаресван и новото му амплоа няма бъдеще.

Реклама

Истината се оказа съвсем различна, твърди диригентът на Разградската филхармония Левон Мапукян.

Според ръководителя на състава причина за отмяната на концерта с Криско в Бургас е технически проблем, а не липса на публика. Същото съобщи и рапърът в социалната мрежа.

"Няма драма, продължаваме напред - категоричен бе пред "България Днес" Мапукян. - Билетите за следващите концерти са разпродадени. Във Варна нямаше свободни места. Хората пееха заедно с Криско. Той не пее само своята музика. Заложи и на стари парчета на Слави Трифонов. Изпълни и патриотични песни", разкри още диригентът.

Мапукян е категоричен, че проектът, който правят с Криско ще стане много успешен. Скоро те ще обявят още градове, в които ще изнесат концерти.

"Правим го най-вече заради децата. Те никога не са виждали оркестър. Радват се на инструментите. Родителите крещят повече от хлапетата, щом Криско запее", призна Мапукян.

Ръководителят на състава "Проф. Димитър Ненов" не се притеснява от хулите по свой адрес. Стотици започнаха да го ругаят и да се отричат от него, след като обяви общ проект с рапъра Криско.

Реклама

"Ние сме амбициозни. Знаем, че няма как да пълним стадиони. Не ни е това целта. Искаме да покажем нещо ново на хората. Нещо, което никога не са виждали - рапър да пее под съпровода на оркестър", разкрива Мапукян.

Той е очарован от таланта на Криско. Филхармонията и рапърът провеждат няколко репетиции, преди да започнат турнето.

"Хората си мислят, че Криско може да пее само своята музика. Оказа се, че не е така. Той е изключителен професионалист", завършва Мапукян.

Реклама
Реклама
Реклама