Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7498865 www.bgdnes.bg

Рут Колева пристана на Азис

Двамата заровиха томахавките

Ромският славей се прочу и в Китай

Рут Колева пристана на Азис. Певицата, която дълго време хули ромския славей, изненадващо стана първа дружка на костинбродския славей. Така след дълги години война Рут и хитовият певец заровиха томахавките.

29-годишната изпълнителка и Азис са толкова близки, че водещият на "ВИП брадър" я кани да участва в новото си парче. Рут приема на секундата предложението на ромския славей. Така тя се нареди до голямата ни актриса Цветана Манева, която също участва във видео към песен на краля на попфолка.

Реклама

Парчето, в което Рут участва, носи името "Циганче". Ролята на Колева не е епизодична. Във видеото между Азис и младата певица се разразява голям скандал. Двамата едвам не стигат до бой, но в крайна сметка всичко завършва с хепиенд. Ромският славей и Рут Колева се помиряват със страстна целувка.

Видеото вече е гледано повече от милион пъти в най-голямата платформа за музика и клипове. И то само за ден.

В текста Азис отново засяга темата за различните етноси. "Не се срамувай от цвета на кожата си", пее Азис. Той отново излива душата си в парчето. Васко пее на български, но клипът има и английски субтитри. Очевидно целта на Азис е песента да бъде чута не само у нас, но и в чужбина.

Ромският славей успя да пробие дори в далечен Китай. Тоталният хит на Азис "Мотел" ехтя в залата в Нингбо, където волейболните национали играят мачове от Лигата на нациите. На една от почивките парчето на Азис озвучи съоръжението, а публиката започна да се пляска в ритъм с музиката, която явно е известна на китайците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама