Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7499292 www.bgdnes.bg

Деси Слава пак неузнаваема

Кръговратът на кантара 

Чалгаджийката блести в леопардова щампа 

Безпощаден е развлекателният бизнес. Иска ти се да хапнеш няколко понички, иска ти се да прекалиш с газираните напитки, но феновете дебнат. Дебнат всяка крачка, всяка калория и всяко деление на кантара.

Деси Слава например пак е по наклонената плоскост. За зла беда чалгаджийката отново трупа излишни килограми. А таман преди няколко месеца беше заслабнала ударно.

Реклама

Битката на Деси Слава с килограмите датира, откакто блондинката забременя и роди. Цял живот миньончето бе една от най-стройните, макар и сочно оформени изпълнителки от каталога.

Покрай най-щастливото събитие в живота й - детето, което роди, Деси Слава обаче загуби няколко рунда в мача с наднорменото тегло. Чрез воля успя напролет да покаже, че има какво да направи по въпроса и за един кратък период доказа, че кантарът сочи по-благосклонни цифри и като цяло заслабна.

Бързо се смени този период с настоящия - в началото на летния сезон Деси Слава показа, че има над какво да работи с диетолога и във фитнес залата.

За радост на феновете със или без излишни килца Деси Слава заби хитове от златния си ретро чалга период и накара цялото заведение да дере гърло с нея както на балади, така и на добре познати чака-рака парчета. А за ужас на модната полиция Деси Слава бе в рокля на леопардова щампа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама