Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7499693 www.bgdnes.bg

Пеев чака трето дете

Пеев, който е съотборник с Бойко Борисов при ветераните на "Витоша", и Цветелина Иванова ще станат родители през лятото. Това ще е първото им общо дете. Доскоро двойката упорито криеше щастливото събитие, като за него знаеха само най-близките им приятели.

Двамата са заедно от около година. Връзката им бе разкрита миналата есен. Направи го сексапилната Цвети в профила си в инстаграм, качвайки техни снимки. В началото тя криеше лицето на любимия, но по-наблюдателните бързо разконспирираха бившия халф.

Реклама

Новата жена до Пеев работи в Министерския съвет. Може да се похвали с външен вид на моделка. Видимо разполага с висок стандарт на живот още преди да срещне легендата на руския "Амкар". Откакто са заедно, двамата често си спретват ваканции на екзотични места. Някои от познатите им предполагат, че бебето е заченато на една от ваканциите им - в Тайланд преди Коледа.

Цветелина влезе в живота на Пеев скоро след развода със съпругата му Боряна.Двамата бяха заедно повече близо 20 години. Запознават се, когато чаровната софиянка е на 16, а футболистът на 20 години. По това време момичето работи в кафе в близост до стадиона на "Локомотив" (Сф), където халфът играе. През 2002 година вдигат сватба, а кумове са им Стилиян Петров и съпругата му Паулина. Имат две дъщери - Ванеса и Адриана.

Пеев постоянно се хвали с наследничките си, публикувайки снимки на профила си в инстаграм. Прави впечатление, че двете момичета се разбират отлично с новата любима на баща си. Голямата - Ванеса, дори бе с двойката по време на ваканцията в Тайланд.

Новата жена на Пеев получи одобрението и на приятелите на бившия футболист.

Двамата често са в компанията на Георги Иванов-Гонзо и съпругата му Мариета, Захари и Ирина Сиракови, както и Теодор Салпаров и Ралица Паскалева. Те не са никак учудени от скоростното развитие на връзката им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама