Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7500089 www.bgdnes.bg

Маги заведе Рачков на Малдивите

Бистрят бъдещето на острова

Халваджиян реши да почива с комика след поредния тежък сезон

Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на "Капките" заведе един от най-близките си хора на Малдивите.

Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги - да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки Халваджиян се решава да покани единия от водещите на "Капките" с него.

Реклама

С продуцента е и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия.

Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите.

С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в "Капките". Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.

Маги е в отлични отношения с актьора. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт.

Рачков и Халваджиян по цял ден лежат сами на плажа. Докато отпиват от поредния коктейл, те обсъждат и важни въпроси. Като този дали през есента да започват да работят в Би Ти Ви. Както е известно, Рачков е едно от имената, които може да смени падналото вече от екран "Шоу на Слави Трифонов".

На кратката почивка тандемът бистри бъдещето. Рачков и Маги Халваджиян се чудят как да съчетаят всичките си ангажименти. В края на поредния сезон на "Като две капки вода" продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.

Реклама
Реклама
Реклама