Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7500432 www.bgdnes.bg

Феновете на Галена се отрекоха от нея

Заради гей прайда

"Разочарована съм от тях", избухна певицата

Фолкпевицата Галена получи много критики за участието си на прайда, и то предимно от нейни фенове. Много почитатели на фолкмузиката открито призоваха изпълнителката да не пее на обратните. Феновете на Галена масово изразяваха разочарованието си от своята любимка. Те открито заявиха, че тя ги е предала. Галена обаче не се трогна от думите им. Тя бе категорична, че нищо не може да я спре.

"Щом те са разочаровани от мен, и аз съм разочарована от тях", избухна певицата веднага след участието си на концерта.

Реклама

"Любовта няма пол, няма възраст, няма етнос, няма никакви граници за любовта. Обичайте се, хора, с цялото си сърце", подкани публиката шармантната изпълнителка. На сцената тя се появи с дизайнерско диско яке, цялото в пайети, и цветен клин, който подчертаваше фигурата й. Развявайки знамето на дъгата, тя разказа и как много хора са й казвали да не идва.

"Лесно е да мразиш, трудно е да мислиш. Внимавай кого мразиш, защото може да се окаже твой любим човек. Затова бъдете цветни, обичайте се и не давайте власт на омразата!", сподели още певицата. След участието й тя отново бе нападната от фенове, но Галена ги призова да бъдат толерантни и отворени към света.

След края на концерта се разбра, че певицата е получила покана да участва в гей парад в Израел. Изненадващото предложение е дошло от колежката й Нета Барзилай, с която пяха на една сцена в София по време на прайда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама