Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7500458 www.bgdnes.bg

Куката става даскал

Първо на Бургаския филмов фестивал, после мисли за НБУ

Броени дни след премиерата на режисьорския си дебют "Лошо момиче" и след представянето му на Московския международен филмов фестивал Мариан Вълев потвърди своето участие и на четвъртото издание на филмовия фестивал в Бургас, където ще проведе уъркшоп по актьорско майсторство.

"Курсът е предвиден за изкушените да се занимават с актьорско майсторство, режисура, театър и кино и ще послужи за вдъхновението, което ще ви накара да развиете таланта си и да повярвате в собствените си възможности", представя работата, с която ще се занимава през юли актьорът.

Реклама

От позицията си на сценарист Вълев ще сподели личния си опит за създаване на персонажи, които правят историята истинска и вълнуваща, и ще наблегне върху работата на актьора при изграждане на силен и органичен образ.

Освен този уъркшоп, който Вълев ще направи, го очаква и предложение от Нов български университет, където също искат да се "възползват" от умението му да става "любимец на публиката".

"Засега не мисля толкова напред. Едно по едно. Животът ме е научил на това - да живея сега и да не правя големи планове в живота си", сподели Мариан Вълев.

Дотогава той ще продължи и със снимките на поредния филм, на който е режисьор - "Ятаган".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама