Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7502109 www.bgdnes.bg

Райна напира за сватба

Пилето на фолка чака пръстен от ММА боеца

Певицата без участия, от "Пайнер" й вдигат мерника

Като булка иска да се види Райна. Пилето на фолка напира за сватба с приятеля си Валери Тюлеков. Връзката на певицата и ММА боеца не е дълга, но двамата са луди един по друг. Райна вярва, че е открила любовта и мачото е точният човек за нея.

Пилето на фолка вече запозна избраника си със семейството. Родата на Райна харесва спортиста, който също е от Сандански.

Реклама

Изпълнителката на "Гасне пламък" и Тюлеков на няколко пъти обсъждат идеята за сватба. По-настойчива е Райна. Певицата иска да сбъдне мечтата на всяка жена и да се види облечена в бяла булченска рокля. Валери също бил готов на следващата крачка. Двойката живее под един покрив от няколко месеца.

Бившата на певицата Константин съвсем скоро очаква ММА боецът да падне на колене и да й предложи брак.

Райна и Тюлеков обсъждат идеята и да имат деца. Фолкаджийката гони 40-те години и времето да бъде майка изтича с всеки изминал ден.

Докато очаква предложение за сватба, пилето на фолка може да остане без работа.

"България Днес" научи, че от "Пайнер" са вдигнали мерника на чернокосата изпълнителка. Райна почти няма участия, а това не носи никакви приходи на фирмата, за която работи. Красавицата избягва всячески изяви в нощни заведения. Тя има епизодични участия по събори и фестивали, което вбесява шефовете й.

Въпреки че няма почти никакви приходи, Райна и приятелят й не спират да обикалят Европа. През седмица те са на почивка. За последно влюбената двойка посети Германия.

Реклама
Реклама
Реклама