Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7503931 www.bgdnes.bg

Щерката на Глория пъчи любеници

Радост за окото 

Симона надмина бюста на майка си

Огромни гърди като любеници показа щерката на фолкаджийката Глория!

Симона Загорова оставя без дъх почитателите си с пикантни кадри, на които загатва за свръхедрите си природни дадености. Девойката се е изтегнала на плажа, а изрязаният бански едва смогва да прибере напращелия й бюст. В момента Симона е на почивка на родното Черноморие и събира изкусителен тен, който палаво споделя в публичното пространство.

Още като тийнейджърка дъщерята на Глория имаше големи гърди, тъй като беше сравнително пълничка.

Реклама

"Уникална красота си! Много си яка", насърчават я феновете на Симона. Любопитен момент е, че щерката на Глория има по-големи гърди от майка си. Макар да е на 45 години, Глория е много слаба и може да се похвали с впечатляващо тяло. Това тя дължи не само на гена си, но и на разкрасителни процедури, които си прави през годините, за да запази младоликия си вид.

"Нормално е да приличам на майка ми. Визуално и като глас. Но понякога искам да не ме сравняват толкова с нея. Да, пеем, но в различни стилове. Още от малка и мама и татко ме научиха да не се съобразявам с всичко, което се говори по мой адрес", заявява Симона.

От доста време насам девойката си няма приятел, след като сложи край на дълга връзка. Симона избягва да говори за личния си живот, но от профилите й в социалните мрежи е видно, че си няма любим мъж. Нейните родители от дълги години са разведени и в момента са в "никакви отношения", както казва Симона.

"Беше ми трудно. Беше ми мъчно за това, че няма да ги видя пак заедно. Да пеят, да композират. Но сега знам, че така са се случили нещата и е нормално и по-добре да са разделени, отколкото да се карат. Вече свикнах с това", коментира Загорова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама