Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7504582 www.bgdnes.bg

Онлайн търговията никога не е била по-лесна advertorial icon

Да достигнете до хиляди клиенти, без значение къде се намират? Да реализирате големи печалби с малки инвестиции? Да имате собствен онлайн магазин? Ако ви вълнуват подобни идеи, значи задължително трябва да проучите добре възможностите, които Bazar.bg предоставя!

Безплатни обяви без лимити

Имате възможност да публикувате артикули в десетки категории, без в нито една от тях да имате ограничения за максимален допустим брой. Нашата препоръка е да работите с постоянство над акаунта си и да публикувате предложения регулярно, за да поддържате постоянен интерес към вашите оферти.

Успешна обява в 5 стъпки

Ясно заглавие

Не се увличайте в оригинални формулировки. Заглавието трябва да бъде конкретно и да дава точна информация за това какво се продава. Ако клиентът търси тази стока, краткото и ясно заглавие ще му помогнете да се насочи към вас. Единственото, което може да добавите, за да предизвикате допълнителен интерес, е нещо от типа на: „В отлично състояние“.

Впечатляващо описание

Текстът трябва да представи стоката в най-добрата светлина. Опишете предимствата ѝ, а може да включите и личен момент, да се усеща вашето отношение.

Потребителите обичат съпоставките с актуалните на пазара нови артикули. Във ваша полза работят сравненията с тях. Напишете пълното име на модела, а може да сравните вашата цена с тази на новия продукт.

И нещо много важно! Докато купувачите четат колко е хубав е предложеният предмет, те започват да се питат, защо се разделяте с него? Добре е да уточните, че продавате тази вещ, защото вече имате такава, защото искате по-нов модел или нещо подобно. Да стане ясно, че не се отървавате от нея, защото е развалена или стара.

Хубави снимки

Покажете продукта от всички страни, снимайте детайлите, които вие самите бихте огледали, ако планирате покупка.

Бонус

Може да добавите нещо дребно като подарък към основната покупка, за да мотивирате допълнителен интерес.

За финал

В края на изложението не пропускайте да насърчите клиентите да ви пишат лично съобщение или да ви потърсят по телефона. Този, наречен от маркетолозите, „призив към действие“, има психологическата роля на подтик.

Може да напомните и за доставката с 10% отстъпка, която може да се ползва през системата за подготвяне на товарителници, приложена към сайта.

Създайте собствен онлайн магазин

Без значение дали предлагате нови или употребявани вещи, вие бихте могли да създадете лично ваше пространство в търговската ни платформа. За да го направите, е достатъчно да отговаряте на едно от следните условия:

Да сте потребител на сайта от поне 6 месеца. През това време е нужно да сте регистрирали активност и да сте ползвали различни функции на платформата;

Да сте поддържали най-малко 25 обяви в рамките на 30 дни подред;

Да сте промотирали оферти за поне 25 лв.

Печелете пари, докато продавате

Не, не става дума за сумата, която ще получите от самата сделка, а за допълнителните възможности, които предоставя Bazar.bg:

Потребителите, които продават могат да бъдат оценявани;

В онлайн платформата всеки профил има свой рейтинг, който се покачва в следствие на успешните сделки. Те се изчисляват на базата на данните от системата за доставка. Високият рейтинг говори за надеждност на продавача и помага за по-високото доверие.

Възможност за парични бонуси

С всяка рейтинг точка на профила се начисляват бонуси. Колкото по-голяма е стойността на сделката, се увеличават и бонусите. Паричната им равностойност можете да инвестирате в различни платени услуги на Bazar.bg като например промо обяви, реклами и други.

Да печелиш пари от интернет търговия е успешен бизнес за мнозина. Без значение дали сте малка фирма, която търси нови пазари за продукцията си, или частно лице, което предлага свои вещи, вие можете да бъдете един от тези успешни предприемачи. Планирайте стратегията си, проучете цените в областта, инвестирайте време в подготовката на офертите, включвайте се в намаления и промоции. С подобна цялостна търговска визия успехите са закономерни. Ние с радост ще ви дадем поле за тях!

Реклама
Реклама
Реклама