Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7504618 www.bgdnes.bg

Тото обяви война и на Мегз

Рапърът се гаври с дизайнерката

Наскоро се скара виртуално с Гери Никол 

Рапърът Тото обяви война и на дизайнерката Миглена Каканашева.

След като възпя Ангелите на Мегз в новото си парче, което не пожъна голям успех, рапърът реши да се изгаври с нея, пускайки смешни колажи в интернет. Eдин oт тяx e вдъхновен oт филмa "Цap Лъв", който е сред най-коментираните това лято. На забавната картина Мегз е в ролята на маймуната шаман - Рафики, която държи в ръцете си малкия Симба, на който се оприличава Йонислав от популярната група "СкандаУ". Във втория колаж Тото влиза в ролята на Младенеца, който Мегз отново държи в ръце. Снимката бе пусната от самата дизайнерка по време на коледните празници. Рапърът и моделиерката влязоха в открит конфликт още по време на участието си във "ВИП Брадър" през 2017 г. Злите езици коментират, че Тото все още не може да прежали факта, че Мегз го изложи пред цяла България като направи нечуван скандал на финала на шоуто. Каканашева oбвини скандалния рапър в нeчecтнa игpa, зaщoтo пoлyчaвaл информация oтвън.

"Тото я мрази с цялото си сърце. Мегз се опита да унищожи победата му, после разказа на цяла България, че е ром. Това му е болна тема и често, като си пийне, не спира да говори за нея", споделят близко до изпълнителя на "Чужди усмивки". През последните седмици дуетната половинка на Лъчо от "СкандаУ" води ожесточени битки в социалните мрежи. Първа на мушката му застана тийнсензацията Гери-Никол. Рапърът обяви новия й хит за евтино копие на парчетата на американската рапърка Карди Би. Поп дивата не му остана длъжна и го прекръсти на Юдаслав. "След като е намерил за важно да пусне тези неща, значи има причина. Направил е това, което е сметнал за нужно", коментират пред вестника приближени до рапъра.

Реклама

За разлика от Гери-Никол Мегз запази пълно мълчание. Дизайнерката е категорична, че няма да обръща внимание на провокациите на бившия й съквартирант от къщата на "Вип Брадър". В момента тя е на крилете на любовта. Не се откъсва от любимия си Румен Рончев, с когото вече живеят под един покрив и дори стават рано сутрин да тичат, за да са в топ форма за лятото.

"България Днес" потърси за коментар Тото и Мегз за напрежението помежду им. Рапърът отказа коментар през пиарката си, а дизайнерката не вдигна телефона си до редакционното приключване на броя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама