Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7504666 www.bgdnes.bg

Киркоров отрупа гроба на майка си с цветя

Никога няма да те забравя, мама - разплака се изпълнителят пред телохранителите си

Голямата звезда на руската естрада посети гроба на майка си Виктория Лихачова-Киркорова в "Малашевци", видя "България Днес". Роденият във Варна Филип отрупа гроба й с цветя.

Реклама

"Никога няма да те забравя, мама", разплака се изпълнителят пред телохранителите си. Жената, която той обожаваше и която настояваше да се ожени за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова, напусна този свят преди повече от 20 години. Виктория не успява да победи рака и умира точно на рождения ден на сина си - 30 април, когато Киркоров навършва 27 години. Смъртта на майка му нанася огромна травма на певеца и той и до днес чувства вина, че не е могъл да я спаси.

Виктория умира едва на 57 години. Съвпадението на рождения ден със смъртта на майка си пък певецът дълги години смята за черна прокоба над семейството му. Затова и откакто почина майка му, Филип не празнува рождения си ден на самата дата, а обикновено десетина дни по-късно. Макар да е рускиня, Виктория Киркорова пожелава да бъде погребана в София. В чест на майка си и на Алла Пугачова Филип Киркоров кръсти дъщеря си Алла-Виктория. Момиченцето е родено от сурогатна майка, чието име се пази в тайна. Филип има и син Мартин-Кристо, който също е роден по същия начин, но от друга жена. И двете деца в момента са с него на турнетата му у нас.

Междувременно певецът и децата му вече бяха и на първия си плаж у нас - в курорта Слънчев ден. Там те почиват в частната кооперация на Киркоров в компанията на телохранителите и гледачките.

"Много приятно семейство са. Нямат почти никакви изисквания. Ядат пържени филийки и българска кухня. Обичат месо и особено пилешката супа", сподели БГ готвачът на Киркоров - Стенли Топалов-Съни. Според него Филип не странял от туристите, снимал се с всеки и изобщо не се големеел. Мартин Кристо и Ала-Виктория разполагат с отделни стаи, а към компанията се е присъединила и учителка по български език за малчуганите. "Искам, докато сме тук, на децата да им се говори и обяснява на български. Те са много общителни и много любознателни", обяснил на екипа си Киркоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама