Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7504744 www.bgdnes.bg

Футболист мушка приятел 97 пъти с нож

На съд отива Марио Метушев, обвинен, че е убил свой приятел, като го намушкал 97 пъти с нож по цялото тяло. Окръжна прокуратура – Благоевград, е внесла в съда обвинителен акт срещу 40-годишния бивш футболист.

Метушев и жертвата му Красимир Колджиев от Гоце Делчев били приятели от детинство. Двамата се занимавали с продажба на нелегален нарязан тютюн. Метушев е хванат, докато пренася 100 килограма от нелегалната стока. Срещу него е образувано дело и той получава 2-годишна условна присъда през януари 2018 г.

Метушев заподозрял своя приятел Колджиев, че го е издал. На 15 юни 2018 г. Красимир поканил приятеля си у дома. Там двамата пили бира. Докато се черпели, гостенинът започнал да обвинява Красимир в предателство. Между двамата избухва спор, по време на който Марио Метушев грабва кухненски нож от масата и с него го мушка по цялото тяло 97 пъти. В мелето се намесва майката на Красимир. Като видял жената, Метушев започнал да наранява и себе си. Забил ножа в шията си. Повикана е помощ и бившият футболист е откаран в болница, където лекари успяват да спасят живота му и скоро той ще се изправи пред съда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама