Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7505587 www.bgdnes.bg

Емануела показа перфектни форми в ново провокативно видео advertorial icon

Фолкпевицата е главната героиня в рекламата на популярна родна анасонова напитка

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон. Изкусителната красавица събра мъжките погледи по родното Черноморие в началото на юни. Поводът обаче се оказа не събиране на слънчев загар или музикален клип, а снимките на нов рекламен клип. В него Емануела играе главната роля на изкусителка, като демонстрира перфектни форми по монокини. Нейна сценична партньорка е звездата от сериала „София Ден и нощ“ Калина Кузманова.

Двете са „русото“ и „черното“ изкушение в рекламата на мастика „Пещера“, която вече се върти в ефир.

Снимките продължиха два дни, като и двете героини се държаха изключително професионално и много бързо влязоха в роли, издават от екипа.

В сюжета на видеото красавиците скриват картите на група мъже на плажа. Рекламата ни пренася в компанията на четирима приятели, които играят белот в плажно капанче на морето. Едната героиня влиза в ролята на „гола деветка“, а другата ги изкушава с леденостудена диня. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“.

Акцентът са доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения и ситуации, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на мастика „Пещера“, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение.

Емануела е поредната звезда, включена в комуникацията на популярната анасонова напитка. През годините в тази роля са влизали Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев-Куката и Калин Врачански.

Локацията за новото видео на мастика „Пещера“ е избрана и подготвена специално за целите на двудневните снимки. Екипът, работил по цялостната организация и заснемането, е от над 50 души.

Реклама
Реклама
Реклама