Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7505921 www.bgdnes.bg

Синът на Деси Слава не се отделя от Сузанита

Двамата се гушкат в училище, пускат си ръце

Мнооого близки са синът на ДесиСлава – Майки, и Сузанита, научи "България Днес".

Двете известни хлапета ходят в едно училище, неразделни са и изглежда, че между тях има нещо повече от приятелство.

Майки и щерката на Орхан Мурад пристигат заедно в школото, въпреки че са различни класове. И двамата учат по индивидуален план и сега се мъчат да вземат изпитите.

Реклама

Големият син на ДесиСлава без никакво притеснение пуска ръце на ексцентричната щерка на Орхан Мурад, видя "България Днес". Уж прегръщайки Сузанита, Майки опипа сочния бюст на изпълнителката на "Луцифер и Буда".

Сузанита и Майки се познават от дълги години. Родителите им са близки приятели. Като невръстни хлапета често си играят, въпреки че синът на ДесиСлава е с няколко години по-голям от Сузи.

Преди време се заговори, че щерката на Орхан Мурад си пада здраво по Майки. Тя била обсебена от големия син на ДесиСлава. Тогава Майки я отрязва, тъй като е доста малка за него. Но сега гледа по друг начин на нещата. Сузанита порасна, известна е, а все още е хлътнала до уши по Майки.

Синът на ДесиСлава има афинитет към красавици. За малко повече от година на него му бяха преписвани връзка с горещата брюнетка Соня Цветанова. Двамата изживяха кратък романс, след което наследникът на певицата я заряза.

Майки имаше любовна афера и с Александра Колева, която е "Лейди България".

В същото време Сузанита не спира да провокира. Скандалната щерка на Орхан Мурад показа пред целия свят сочното си дупе. На дясната буза има надпис, който е поредният татус на певицата.

Реклама
Реклама
Реклама