Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7506141 www.bgdnes.bg

Лили страда за "Златният Орфей"

Тук започнах пътя си, емоционално призна певицата

"Фестивалът "Златният Орфей" е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише - бяха наистина незабравими и вълнуващи дни. Би било чудесно отново да се случи".

С тези носталгични думи примата на родната естрада откри концерта си в курорта Слънчев бряг. Тя изнесе грандиозен спектакъл на брега по повод юбилейния 60-и сезон на комплекса. Интересът към събитието бе очаквано огромен. Точно в 21.30 часа Лили излезе на сцената, за да изпълни някои от най-големите си хитове: "За тебе бях", "Щурче", "Главна роля" и много други.

Гостите на спектакъла го определиха за музикалното събитие на годината. Самата Лили не скри вълнението си, че се завръща в Слънчев бряг, където е прекарала едни от най-емоционалните си моменти. Звездата й изгрява именно на сцена в комплекса в далечната 1966 година. Тогава Иванова се явява на конкурс за най-хубава песен на Черноморието. Изпълнява "Море на младостта" по музика на Йосиф Цанков. Песента е посветена именно на Слънчев бряг и веднага се превръща в хит, а Лили в звезда.

"Няма нищо случайно. Връщам се, откъдето съм започнала", призна емоционално Лили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама