Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7506744 www.bgdnes.bg

Неймар на разпит

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар даде показания пред властите в Бразилия по повод обвинението в изнасилване на моделката Нажила Триндаде. Той направи това в Сао Пауло.

Най-скъпият футболист в света пристигна с патерици. Той бе придружен от адвокатите си и гардове. Разпитът на Неймар продължи пет часа.

Реклама

На излизане нападателят обяви, че е невинен.

"Аз съм спокоен. Оценявам всички послания с подкрепа, които съм получил досега. Истината излиза наяве рано или късно", каза Неймар пред насъбралите се журналисти.

Прокурорът Флавия Кристина Мерлини също говори пред медиите. Тя съобщи, че футболистът е отговорил на абсолютно всички зададени му въпроси по време на разпита. И пред разследващите е отрекъл да извършил престъплението, в което е обвинен. Прокурорът изключи възможността за очна ставка с Неймар и 26-годишната моделка Нажила.

Това е вторият разпит за Неймар. Миналата седмица той даде показания в полицейско управление в Рио де Жанейро за предполагаемо киберпрестъпление. Причината е, че публикува в инстаграм разговори с моделката и интимни снимки, които тя му е пращала.

Нажила бе разпитана в същия участък като Неймар миналата десмица. На края тя бе изнесена на ръце от вече бившия й адвокат. Той стана вторият юрист, който се отказва да брани правата й след като обвини футболиста, че я я изнасилил в Париж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама