Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7507218 www.bgdnes.bg

Трета българка проби в MTV

Глобалният музикален канал MTV oцени перфектно дебютния сингъл на родната певица ALMA и го заложи в плейлистите на телевизията. 15-годишната ALMA е първият български изпълнител, който влиза на активна ежедневна ротация в плейлистата на MTV Hits и получава ефирно време в една от най-гледаните музикални телевизии в Европа. Музикалният телевизионен гигант се излъчва в над 50 държави, включително Полша, Русия и Турция, където сингълът набира все по-голяма популярност.

На родна земя в продължение на 16 последователни седмици ALMA оглавява чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. Глобалният успех на „Perfect“ продължава с първото място в Полша и оглавяването на класацията Viral 50 в Spotify, а екзотичното му звучене завладя и най-голямата музикална телевизия и радиостанция там – ESKA. Песента, която се превърна в тотален хит у нас, превзе и радио ефира в Русия, Украйна, Беларус, Холандия, Гърция, Турция, Израел и други.

Реклама

ALMA вече е готова с втория си сингъл, който отново е създаден съвместно с румънския хитмейкър Monoir и предстои да излезе това лято.

Само преди седмица институцията за съвременни хитове MTV Dance даде зелена светлина на видеоклиповете към „Tell Me Right“ на Ева Пармакова и „Tiempo“ на Михаела Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама