Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7507684 www.bgdnes.bg

Махленски бой в Холивуд с Том Круз и Марк Уолбърг

Ще има ли мариз 

ММА боецът Конър Макгрегър и певецът Джъстин Бийбър сипят закани 

Какво се случва в Холивуд?! В Меката на най-известните и стилните се задава махленски бой! Сипят се закани, достойни за всяка пернишка дискотека.

Както вече знаете, Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на ММА бой. А сега истинската ММА звезда Конър Макгрегър хвърли ръкавицата и заяви, че ще спука от бой Марк Уолбърг. Ирландецът се накани на звездата от "Трансформърс" и "От другата страна" през социалните мрежи. Той дори изяви желание да смаже Уолбърг в същата ММА вечер, в която Том Круз евентуално ще излезе срещу Джъстин Бийбър.

Реклама

Макар тези срещи да са далеч от реализиране, букмейкърите все пак обявиха коефициентите, като очаквано дават цялата преднина на Конър Макгрегър. В "двубоя" Том-Джъстин фаворит е звездата от "Мисията невъзможна". Никой не вярва, че татуираният тийнидол ще може да направи нещо срещу Мистър "Сам-си-изпълнявам-каскадите".

Цялата история с боя между двамата е, меко казано, странна. Без никога досега двамата да са имали нещо общо, изведнъж 25-годишният певец написа следното съобщение в интернет: "Искам да предизвикам Том Круз в октагона (рингът за бой в ММА – бел. ред.)! Том, ако не приемеш това предизвикателство, значи си страхливец. Кой иска да уреди мача?"

Засега 56-годишният актьор не коментира нищо, но сензационната закана за бой веднага вдъхнови скандалния Конър Макгрегър. Бившият шампион се закани да скъса ушите на Марк Уолбърг и да пребие братята му едновременно на октагона. Актьорът не е коментирал нищо, но между него и ММА боецът има търкания от немалко време. Конър иска да придобие дялове от федерацията, която се занимава с ММА и организира най-гледаните срещи. Дейна Уайт, президентът на федерацията, категорично не желае Конър да стъпва в управлението на организацията. Уолбърг от своя страна притежава малък процент и неотдавна се беше подиграл на Конър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама