Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7507699 www.bgdnes.bg

Ловец на автографи смени Николета със Селена Гомез

Българин налази най-известните в света 

Николета Лозанова е номер 1... докато не се появи Моника Белучи. Тогава няма вече силиконки, плеймейтки!

Един от ловците на автографи тотално загърби родните знаменитости и се отдаде в преследване на далеч по-големи риби. И мрежата му е пълна със звезди, за които не сте и сънували, че може да видите на една ръка разстояние!

Реклама

Нашенецът Христо М. е пренесъл хобито си на следващото ниво и пътува по целия свят, за да се срещне очи в очи със световните идоли.

Последният пребогат улов на Христо включва толкова много известни имена, че няма как да изброим и покажем всички, затова ще трябва да се ограничим само до най-крупните звезди.

Сексбомбата Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп, с която се караха и биеха нонстоп, позира до нашенеца сякаш са стари познати. Тя е в елегантна рокля, а той е изтупан в риза и сако. Между другото, ако си мислите, че ловците на автографи са все занемарени и съмнителни, то се лъжете - не всички са такива.

Любимката на всички съпруги - било то отчаяни или не, също е щастлива в компанията на Христо - Ева Лонгория от сериала "Отчаяни съпруги". Младата Селена Гомез е опасно близо до нашенеца, а с Орландо Блум от "Карибски пирати" изглеждат първи дружки.

Не кой да е, а самият Брад Пит шеговито позира за снимка с Христо! Мачото Ален Делон също е готов за общ кадър. Случаят с индийската суперзвезда Приянка Чопра е малко по-тежък, защото на нашенеца му се налага 7 часа да я чака.

И като стана дума за сексбомби, ето и няколко имена, които постоянно чувате и които са до сънародника ни: Марая Кери, Бела Хадид, Кая Гербер, Ирина Шейк, Моника Белучи!

Реклама
Реклама
Реклама