Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7508387 www.bgdnes.bg

Легендарен промоутър: Джени Суши се държеше като приятелка на Кубрат Пулев (Видео)

Промоутърът Боб Аръм не скри възмущението си от наказанието, което бе наложено на боксьора ни Кубрат Пулев за целувката, отправена от него към репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши.

Легендата се смееше невярващо при обяснението си на ситуацията в интервю пред онлайн видео платформата iFL TV. Аръм каза, че случилото се с Пулев е "лудост" и "тъпотия". Той защити Кобрата, след което заяви, че може да понесе негативи за думите си, но не го е грижа, предава bTV.

Реклама

"Искам да ви разкажа една история, защото светът е полудял и това е случай на т.нар. "политическа коректност". Станахме промоутъри на българина Кубрат Пулев, който е един от основните претенденти (за титлите). Доведохме го тук и той започна тренировки в нашата зала. Едно момиче (Джени Суши, бел. ред.) дойде в залата и започна да фамилиарничи в добрия смисъл, те си правеха снимки, прегръщаха се"

"Някак си тя кандидатства за акредитация за двубоя му в Калифорния (срещу Богдан Дину, бел. ред.), но ние ѝ отказахме. После го направи отново, представяйки се, че работи в някакъв малък вестник в Лас Вегас, който никой не е чел. Преценихме, че е много упорита и заслужава акредитация"

"По време на лагера на Кубрат Пулев тя се държеше, горе-долу, като нещо като негова приятелка. След това по време на битката Пулев получава аркада, много драматично, но успява да нокаутира опонента си и да победи. Съблекалните са в края на арената, тази жена идва да интервюира Пулев... Тя го пита кога ще се бие за титла, защото вярва, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше шампионът по това време. И той я прегърна и я целуна"

"Някак си това стана много популярно в интернет и някак си тази жена с адвокатката си подадоха жалба в комисията на Калифорния. Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за обучение против сексуален тормоз! Не е ли това пълна лудост? Пълна лудост!"

"Не очаквам да има още усложнения, той трябва да каже правилните неща, не знам какво се очаква от него да каже. А има клипчета на тази жена (Джени Суши, бел.ред.) как танцува в скута на хора от екипа на Пулев след двубоя му! Луди ли са тези хора?!"

"И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в непристойно поведение. Какво изобщо означава това?! Това било термин - "slut shaming", значи аз съм я наричал обидно и това извинявало поведението й...", каза още Аръм.

Реклама
Реклама
Реклама