Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7509432 www.bgdnes.bg

Крокодила става дядо на близнаци

Легендарният Емил Милев посреща новината в затвора

С две мъжки внучета накуп се готви да зарадва Емил Милев - Крокодила щерка му Габриела, научи "България Днес". Атрактивната брюнетка е в напреднала бременност и всеки момент на бял свят се очаква да се появят близнаците й.

Дълго време хубавицата криеше от суеверие новината, че ще става майка. Преди бременността тя редовно радваше своите приятели във фейсбук със снимки в предизвикателни пози и оскъдно облекло. Внезапно Габриела претърпя пълен катарзис. Започна все по-често да пуска кадри, облечена в широки дрехи или небрежно криеща наедряващото си коремче зад различни предмети. На една от снимките Крокодиловата щерка дори използва като параван купа с портокали.

Реклама

Въпреки усилията да се скрие, бременността на дългокраката брюнетка в крайна сметка лъсна. Оказа се, че младата майка чака не един, а двама наследници накуп. Наскоро самата Габриела се осмели да разкрие и пола на очакваните бебчета. Щерката на Крокодила ще има две момчета. В пълна мистерия остават забулени засега имената, които родителите са избрали на бебетата, по стар български обичай.

Габриела е по-голямата от двете дъщери на Емил Милев-Крокодила. Бъдещият дядо в момента е в затвора. Преди седмица той бе сурово наказан от апелативните спецмагистрати. Осъден бе на 17 години и половина затвор за ръководене на престъпна група, извършила четири грабежа, отвличания и опит за убийство на полицай.

Преди година по същите обвинения Милев бе оправдан и бе на косъм да напусне затвора. Вместо да се прибере тогава у дома, той бе скоростно прибран зад решетките, след като се сдоби с ново обвинение. След 10-годишно разследване прокуратурата вкара в спецсъда случай с грабеж на близо 200 000 лева от магазин "Била" на ул. "Софийски герой" в столичния жк "Хиподрума".

Милев е добре познат както в ъндърграунд средите, така и сред съдиите и прокурорите от специализираните органи на съдебната власт и охранителите в ареста. Той е популярен освен като професионален автокрадец и като редовен жалбоподател по дела срещу магистратите, които внасят обвинителни актове и гледат делата срещу него, както и срещу журналисти, отразяващи неволите му с Темида. Според запознати Емил Милев води над 500 дела срещу враговете си.

В истински цирк се превръща всяка поява на Крокодила пред магистратите, по време на делата срещу него. От задържането му през 2013 година той постоянно сипе закани за саморазправа към съдии, прокурори, заседатели и свидетели. Екзотичният вид и облеклото, с което Кроки се появява в залата на спецсъда, неведнъж са ставали повод за коментар, а и за наказания от страна на управата на затвора.

Реклама
Реклама
Реклама