Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7509873 www.bgdnes.bg

Майката на Владо Карамазов - готина рокерка

Бившата лекоатлетка е главата в семейството на актьора

Юлия Александрова, майката на актьора Владо Карамазов, е готина рокерка, става ясно от публикувани в профила на актьора снимки на жената, която го е родила на този свят. Симпатичната Юлия, която според приятели на актьора е бивш кметски пълномощник на кв. "Илиянци", е главата в семейството Александрови. "Преди време тя отговаряше за разрешителните на продавачите в местните търговски центрове и докладваше на кмета на кв. "Надежда" за всичко, което се случва в района. Беше много стриктна", изклюкари г-жа Александрова близък до семейството на Владо.

С днешна дата Юлия, която е бивша лекоатлетка, предпочита да ходи на екскурзии по света и да се грижи за внука си Калоян, дете на по-малкия брат на актьора - Иван. Освен че е млада по дух, г-жа Александрова има определени политически пристрастия и гласува на всички избори за разлика от синовете си.

Реклама

"Винаги съм се вслушвал в мнението на майка ми. След осми клас тя настоя да кандидатствам с математика, но на кандидатгимназиалния изпит изкарах двойка. После реших да завърша Техникума по обществено хранене, но така и така не овладях кулинарното изкуство.

Това направи брат ми", признава с днешна дата Карамазов. Паралелно с ТОХ-а той се записал и в актьорското студио на Бончо Урумов. След него следвал НАТФИЗ, където го приемат кукловоство. "След първи курс се преместих при проф. Сейкова и това беше повратна точка в моя живот", признава Карамазов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама