Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7510032 www.bgdnes.bg

Терзийски с цветя за жена си

Писателят имитира влюбен пубер

Върна се при нея след много изневери

Писателят Калин Терзийски се прави на влюбен тийнейджър пред жена си Ивана. Той бе уловен в центъра на София да купува голям букет на половинката си, а след това двамата се разходиха прегърнати.

Терзийски се върна при Ивана след много изневери и този път е решил да бъде примерен съпруг.

Реклама

"Обичам Ивана повече от всичко, защото ми е простила. Простила ми е дори за неща, които не съм направил, а само съм помислим", разсъждава философски Терзийски. След като бе на крачка от много сериозно заболяване на черния дроб заради злоупотреба с алкохол, сега Кали се е кротнал.

"Наистина умирах. Бях се разболял не само от алкохола, а от много други неща. Бях отчаян, не излизах никъде, не се движех, спрях храната за месец, просто не ми се ядеше нищо... Развих и остър панкреатит. Бях в интензивното отделение на болница, наистина бях на ръба. Но се оправих, затова сега не искам да чувам за алкохол", споделя Калин.

Точно през годините, в които системно злоупотребява с алкохол, Терзийски на два пъти изоставя жена си заради друга. Първо заради актрисата от "Откраднат живот" Диана Димитрова, а след това и заради Елен Колева.

"С Диана бяхме близки много кратко време, а след това душата ми на поет страдаше. Любовта ни започна от взаимна творческа близост и възхищение, но не бях готов да заживея с нея. А Елен оставих заради Ивана. Тя беше тъжна и самотна, а аз не можех да го понеса", категоричен е Терзийски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама