Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7510247 www.bgdnes.bg

ПСЖ продава Неймар

Омръзна ми от звездеене, побесня босът Насер ал Хелайфи

Бразилската суперзвезда Неймар почти сигурно ще бъде продаден от "Пари Сен Жермен". Решението е лично на клубния президент Насер ал Хелайфи. Босът е бесен от отношението на някои от звездите. Той е обявил, че започва тотално нова политика. Вече ще има пълна липса на толерантност към безотговорната игра.

Неймар е влязъл в полезрението на директорите. Според най-авторитетното френско издание "Екип" шефовете тотално са променили отношението си към него и са готови да го продадат.

Реклама

След като разбрал новите изисквания, нападателят обявил пред близките си, че вече не се чувства щастлив в Париж. Това отваря вратата за негов трансфер, но френският шампион ще го продаде само при добра оферта. Той беше купен за 222 млн. евро от "Барселона" и сега парижани искат да си върнат по-голямата част от тази сума.

"Играчите на "Пари Сен Жермен" вече трябва да бъдат по-отговорни. Всичко трябва да се промени. Те трябва да работят повече отпреди, защото не са в клуба просто за забавление. Ако не са съгласни с това, вратите са отворени, чао! Не искам повече прояви на звезден характер", отсече Насер ал Хелайфи в интервю за "Франс Футбол".

Напълно възможно е Неймар да се завърне в бившия си клуб "Барселона". На този етап ръководството на каталунците не е решило дали да развърже кесията за бразилеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама