Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7510288 www.bgdnes.bg

Певица заряза вратар

Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан от сексапилната си половинка. Джулия Проведи сама обяви края на връзката им.

"Предпочитам да го кажа аз - написа тя в инстаграм. - Двамата с Пиерлуиджи скъсахме днес. Причините са лични. Със сигурност всеки вестник и сайт ще ви съобщават защо, но истината знаем само аз и Пиерлуиджи. Моля учтиво да бъде уважено моето мълчание по този въпрос от тук нататък. Не смятам да давам в безполезни интервюта."

Реклама

Джулия е изключително популярна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо "Донатела" в музикалните и телевизионните среди в Италия.

Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от година. Певицата бе голямата опора на вратаря, който трудно намираше титулярно място в "Аталанта". Едва този сезон стражът изигра 20 мача на вратата на "бергамаските", които бяха хитът на Серия "А". А красивата му половинка го подкрепяше горещо от трибуните заедно със сестра си. Сега феновете на тима се притесняват Голини да не изпадне в депресия и отново да изпадне от състава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама