Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7510575 www.bgdnes.bg

Шест джакпота паднаха за 4 месеца от СПОРТ ТОТО advertorial icon

Вчера късметлия от Варна спечели над 412 000 от „Тото 2 – 6 от 42“

Във всеки тираж – спечелен джакпот! Колкото и невероятно да звучи, тази максима се оказа вярна за игрите на СПОРТ ТОТО миналата седмица. Вчера един късметлия от Варна спечели натрупаната сума от 412 058 лв в играта „Тото 2 – 6 от 42“. И това се случи в тиража, следващ този, който излъчи 102-ия тото милионер на България.

Печалбите, които СПОРТ ТОТО раздава от игрите си, са безпрецедентни и нямат аналог по честота и големина на раздаваните суми. Само за последните 4 месеца 6 джакпота от „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 6 от 42“ бяха записани, като спечелени в историята на тотализатора. Преди броени дни огромният джакпот от 5 098 816 лева, натрупан в най-популярната игра на тотото - „6 от 49“, бе ударен от поредния тото милионер.

Кои са последните печеливши и как те ще предпочетат да вложат парите си, предстои да стане ясно съвсем скоро. А междувременно джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква за следващия 49-и тираж да достигне 2 300 000 лева. И това не е единствената печалба. В четвъртъчния тираж един от участниците ще спечели луксозен лек автомобил Форд Екоспорт и то без допълнителен залог. Той ще бъде определен чрез жребий измежду всички участващи в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ за тиража.

Прогнозите на астролозите сочат, че всеки, който пусне тото фиш днес, има голям шанс да се превърне в 103-ия тото милионер на България. Тази вечер се очаква едно от най-могъщите пълнолуния за годината. А според гадателите пълнолунието е време на магични сили, които сбъдват желания.

СПОРТ ТОТО също сбъдват мечтите на хората за богатство и пари. Те дори дават много повече шансове за големи печалби. Освен „Тото 2 - 6 от 49“, другите числови игри на тотото също не са за изпускане. В „Тото 2 – 5 от 35“, най-щедрата игра на тотализатора, шансовете за печалба са поне 3 и то само срещу минимален залог от 70 стотинки. Джакпотът в „Тото 2 – Зодиак“ пък е 3 000 000 лева. В „Тото Джокер“, играта на СПОРТ ТОТО с най-нисък залог за участие - едва 20 стотинки, джакпотът достига атрактивни петцифрени суми.

От СПОРТ ТОТО напомнят на почитателите на числовите и на моментните лотарийни игри, да не забравят да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ при всеки залог, който правят, защото това им носи още шансове за бонус печалби.

Реклама
Реклама
Реклама