Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7512458 www.bgdnes.bg

Гъмов пропя чалга

Лондон ехти от кючеци

Спретна дует с другаря си по чашка Коцето 

Станимир Гъмов пропя чалга!

Актьорът смени професионалното си поприще и пристана на кръшния музикален жанр.

Изненадващо заралията се появи в ресторант в английската столица Лондон, където изнесе зашеметяващо представление. Гъмов обръщаше смело чашките с алкохол и танцуваше с българските емигранти, които се радваха на веселяшкото му поведение. Малко по-късно актьорът грабна микрофона и зареди чалга парчета за радост на екзалтираната публика.

В еуфорията Гъмов не беше сам. Компания му правеше фолкаджията Константин, който също се изявяваше в ресторанта. Нашенците, които работят на Острова, канят певеца и актьора да ги позабавляват в събота вечер и да разпуснат от тежкия живот на гастарбайтера. Мъжагите с радост се навиват да летят 3 часа до английската столицата, да пийнат и да се позабавляват, като накрая прибират и щедър хонорар.

Реклама

За да си заслужат заплащането, двамата са готови на почти всичко. Танцуват, пият на екс, гушкат се с фенките си, сядат на масите на почитателите си и разказват комедийни истории. Гъмов, който преди години беше отявлен враг на чалгата, поема по нов път в живота си и пропява фолк. Феновете пощуряват от радост и градусът на партито се покачва до тавана.

Дружбата между Коцето и актьора се зароди по време на участието им в "Биг брадър". В къщата двамата се надушиха, че обичат да си пийват и да се забавляват. След това фолкаджията на няколко пъти кани Станимир в чалготеката си в Студентски град в столицата, където направиха запомнящи се партита. Към тях често се присъединяваше и Фънки, но този път него го нямаше в лондонското избухване. И доста изпусна, защото момичетата в ресторанта награбиха още от входа любимците си. Селфита и целувки по бузите белязаха вечерта, която продължава до малките сутрешни часове. На другия ден Коцето и Гъмов хващат самолета и се прибират в България, така че английската им одисея продължава само около едно денонощие.

Чалгата в ДНК-то на актьора се прояви още при живота му при "Биг брадър" с Преслава. Тогава двамата дори бяха спрягани за гаджета, като се стигна и до сочна целувка. След излизането им от риалити шоуто двамата не развиха отношенията си и всеки пое по собствен път - Преслава стана майка, а Гъмов все по-често купонясва с Константин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама