Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7512678 www.bgdnes.bg

Синът на Божинката с първо гадже

Едва 12-годишен, а вече ги може нещата

Алисия одобри приятелката на Валери-младши

Крушата не пада по-далеч от дървото, казват мъдреците и са прави!

Синът на Валери Божинов си хвана гадже, въпреки че е едва на 12 години.

Наследникът на бившия вече футболист на "Левски" се гаджоса с кака. Валери-младши и момичето са заедно от няколко месеца.

Наследникът на Божинката и Алисия вече е запознал първата си сериозна приятелка с родителите си.

Реклама

"Много сте сладки и хубави", са думите на певицата, щом ги вижда заедно под ръчичка.

Малчуганите вече си ходят на гости. По-често момичето отива в къщата на Алисия. Там двете хлапета се забавляват и се натискат като ученици, каквито са всъщност.

"Моето момиче е Д.Т", пише Валери-младши в социалните мрежи, придружено с няколко сърчица.

Гаджето на Валерко е на 14 години. Казва се Дария Томова и се занимава с художествена гимнастика. Преди години със семейството си заминава за САЩ, където да тренира.

В компанията на Валери и гаджето му е й младата и талантлива певица Крисия. Хлапета често кръстосват из моловете и правят детски бели.

Най-щастлив от факта, че Валери-младши си има приятелка, бил баща му. Бившият играч на "Манчестър Сити", "Ювентус" и куп други европейски отбори се надявал синът му да не изостава от съучениците си. Валери-старши има богат любовен опит, който започва още когато е на годините на наследника си.

"За пръв път правих секс на 10 юли 1999 година - спомня си и до ден днешен датата Божинката ( б.а. - тогава Божинов е бил 13-годишен). - За мен беше много интересно да го изпитам. Този миг не се забравя". Сега Валери очаква и на сина му да останат такива спомени.

Реклама
Реклама
Реклама