Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7515629 www.bgdnes.bg

Лора Караджова пак без гадже

Разделена е с диджея Марсел

Дъщерята на Дачо Караджов Лора пак е в отбора на необвързаните. Тя се е разделила с последния си приятел Марсел, научи "България Днес".

За последната връзка на изпълнителката се чу по време на участието й в шоуто "ВИП брадър". Тогава изненадващо диджеят Марсел Рохас се представи официално като неин приятел и двамата се целуваха пред камерите.

Реклама

Идилията им обаче е приключила. Не е ясна конкретната причина, но Лора не крие, че й е трудно да съвместява задълженията си на родител с пълноценен личен живот. След като се раздели с бащата на дъщеря си Алиса - Валентин, Лора е самотна майка. Тя прекарва зимите в Банско, където детето й ходи на детска градина. През останалото време двете са неразделни. Друг проблем във връзката на Лора е, че като ди джей Марсел работи постоянно през нощта, заобиколен от красиви жени. Графикът на Караджова не й позволява да е всяка нощ на парти.

"Промених се много, откакто имам дете. Животът ми отдавна не е това парти, което беше", признава Караджова. Самият Марсел страни по всички възможни начини от публичност. Той не искал да става известен, затова и категорично не се появяваше с Лора на официални събития.

Двамата се срещат в началото на миналото лято и нещата между тях се случват изключително бързо, призна тогава Лора.

"Познаваме се от дълго време. Изведнъж между нас пламна любов. По-влюбена съм от всякога", разкри пред "България Днес" Лора преди време. Към настоящия момент тя не иска да коментира промяната в личния си живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама