Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7518687 www.bgdnes.bg

Любовник ГЛЕЗИ Капчикова на Миконос

Плеймейтката крие новото си завоевание

С гадже на море отиде Ася Капчикова. Новата изгора на плеймейтката я заведе на гръцкия остров Миконос, научи "България Днес".

Мъжът до бившата на Криско е с няколко години по-голям от силиконката. Той е успешен бизнесмен. Запознават се в обща компания. Ася веднага си го харесва и за кратко време успява да го оплете в лапите си.

Реклама

Новоизлюпената двойка отсяда в малка къща на острова. Ася сама се похвали, че е на екзотичната дестинация, но упорито крие човека, който й прави компания. Досега Ася винаги показва компанията си по време на почивките си. Най-често това бе Елза Парини. Двете наскоро бяха на круиз. Преди това посетиха и Тайланд.

Мъжът до плеймейтката не иска да влиза в светските хрониките. Той се крие от светлините на прожекторите и избягва да се появява с Ася по дискотеки и партита.

Капчикова е хлътнала до уши по новия. Тя най-накрая преглътна раздялата с предния си приятел Живко. След краха на връзката плеймейтката реши да си вземе почивка от мъжете. Редица мачовци се опитваха да пленят сърцето на сексапилната и изваяна блондинка. Но Капчикова ги реже постоянно.

Сега положението е съвсем различно. Плеймейтката вижда в лицето на новия си точния човек за нея.

Родената в Девин красавица вече гони 30-те години и смята да роди, преди да ги навърши. Още повече че най-известното й бивше гадже - Криско, ще стане татко съвсем скоро. Щом разбира, че рапърът е в очакване на първата си рожба, Капчикова още повече започнала да се оглежда за мъж. И съвсем скоро открива новата си любов.

Реклама
Реклама
Реклама