Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7519479 www.bgdnes.bg

На "Олд Трафорд" им писна от Погба: Пол, върви си!

Момчето си отива.

В главната роля отново е Пол Погба, който за втори път в своята кариера се намира на изхода на "Олд Трафорд".

По всичко изглежда, че бъдещето на французина е далеч от "Манчестър Юнайтед", твърдят медиите на Острова.

Реклама

Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер е готов да се раздели с халфа заради постоянното му мрънкане за пари. Освен това цялата съблекалня на "Юнайтед" е настроена срещу звездата. Играчите на английския клуб настояват Погба да бъде продаден незабавно заради постоянните му изблици на егоизъм, с които трови атмосферата. Единственият, който настоява френският национал да остане, е вицепрезидентът на клуба Ед Уудуърд.

Интерес към халфа има от "Реал" (Мадрид) и "Ювентус". Информациите за това кой клуб е по-близо до привличането на Погба са доста разнопосочни.

Футболистът е дал съгласието си да премине в шампиона на Италия, твърди "Тутоспорт". Изданието добавя, че Погба е провел разговор с новия треньор на торинци Маурицио Сари. Французинът го е уверил, че би се завърнал в редиците на италианския шампион.

Халфът изобщо няма желание да започва подготовка с "Юнайтед". Тимът на Оле Гунар Солскяер се събира за първо занимание на 1 юли.

"Реал" (Мадрид) също няма никакво намерение да се отказва от битката за Пол Погба и може да надцака офертата на "Юве" в последния момент.

Реклама
Реклама
Реклама