Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7519905 www.bgdnes.bg

Мисис Баба пее с Бони Тайлър

В родния й дом в Уелс 

Бръкна дълбоко в душата ми, казва легендата на българката 

В дует с легендарната певицата Бони Тайлър влезе Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова, разбра "България Днес".

Българката се среща с прочутата рок певица в дома й в Уелс.

"Разбрах се с мениджъра й да направим интервю, но от медията, в която работех, не ми отпуснаха екип и трябваше на място да търся хора. Така се свързах с едно английско студио. Когато разбраха, че имам среща с Тайлър, веднага се съгласиха да участват и дори директорът на студиото помоли да го вземем. Тогава и боливудската актриса Самира Мохамед Али изяви желание да се запознае с нея", разказа пред вестника Стефи.

Реклама

Тя коментира, че екипът им е трябвало да бъде от двама души, които да се срещнат с певицата, но накрая отишли четирима, а Тайлър отказва да ги приеме в дома си с думите: "Уговорката ми е за среща само с двама човека, а не четирима". В крайна сметка Тайлър склонява да приеме българката.

"Мисля, че се откри пред мен, разведе ме из градината и в дома си ми показа една стая, която трябвало да бъде за детето й. Призна, че това е най-голямата й болка - че не е създала дете", каза Мисис Баба.

"Последвах сърцето си, имам съпруг, пея, имам кариера, но няма детски глас, който да пее в дома ми", признава откровено Тайлър пред нашенката.

Двете стават изключително близки по време на срещата. Тайлър била трогната и развълнувана от българката, затова я кани да изпеят заедно най-големия й хит - "Тотално затъмнение на сърцето". "Бръкна дълбоко в душата ми, затова искам да изпеем песента заедно", обръща се легендата към българката. "Беше невероятно, не мога да го опиша с думи, това се случва веднъж в живота", сподели радостта си Стефи.

Пред Мисис Баба легендата признава, че ако отново трябва да избира между кариера или дете, тя пак би се поколебала.

Директорът на филмовото студио, чрез кoeто нашенката успява да заснеме интервюто, е изключително благодарен на Стефи, че покрай нея е имал възможността да види живата легенда. За да й се отблагодари, той я кани да участва в следващата продукция на студиото - "Бай Ени Нейм", филм с актрисата Самира Мохамед Али. Това е и първата роля на Mисис Баба във филм. Там тя играе ролята на медицинска сестра. "Беше много забавно, имах треньори, които ни учеха как да падаме, без да се нараним". Един от тях е 7-кратният шампион по бодибилдинг Майкъл Дъфи, с когото българката продължава да поддържа контакт.

Реклама
Реклама
Реклама