Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7521961 www.bgdnes.bg

Свекървата на Гуркова напуска ЮАР

Майката на Джордже Михалевич продава всички семейни ценности

Свекървата на Наталия Гуркова - Мира, напуска Южна Африка. Г-жа Михалевич е взела решение повече да не живее в страната, в която убиха сина й.

Мира възнамерява да се върне в родната Черна гора. Така тя ще бъде и значително по-близо до Наталия и внуците си.

Реклама

От месеци насам майката на Джордже разпродава ударно всякакви вещи и имоти. В момента тя е обявила за продан дори скъпи вази и порцеланови чаши, които са били притежание на Джордже в семейната къща в Йоханесбург. Стара прахосмукачка и миялна машина също са пуснати за продан в местен сайт. Мира не искала да взима със себе си абсолютно никакви вещи, които да й напомнят за живота в ЮАР. В страната на диамантите тя загуби не само сина си, но й съпруга си Петър през 2014-а година, когато той беше отвлечен и измъчван, по-късно освободен, но така и не можа да преживее случилото се.

Наталия е делегирала всички права на своята свекърва да се разпорежда със семейните вещи. Мис България даде ясно да се разбере, че няма никакво намерение повече да стъпи в Южна Африка, след като загуби мъжа си през октомври миналата година. Тя дори е убеждавала Мира да дойде в Европа и по-често да й гостува в София.

Още докато бе жив Джордже, Наталия категорично отказа да живее в ЮАР.

"Предпочитам да водя по-спокоен начин на живот в България, където престъпността не е толкова голяма. ЮАР е вторият град с най-висока престъпност в света по статистика. Ставала съм многократно свидетел на жестоки неща. Там това е ежедневие. Не желая децата ми да живеят в тази страна", споделя Гуркова в свое телевизионно интервю преди година. Сега тя се опитва да започне живота си от начало като водеща на онлайн предаване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама