Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7521974 www.bgdnes.bg

Бившият на Отварачката чака бебе

Димитър Андонов се помири с певицата

Бившият съпруг на Мара Отварачката - Димитър Андонов, чака бебе. Съвсем скоро той ще се сдобие с трети наследник. Половинката му Никол е в напреднала бременност, но двамата не са разкрили кога се чака бебето. Димитър вече има син Ивайло от Никол и дъщеря Марая от фолкпевицата. Благоевградският бизнесмен заживя с блондинката Никол малко след развода си с чалгарката, а преди това двете дори са били приятелки. Съвсем до скоро Мария и първият й съпруг бяха в много лоши отношения, а бизнесменът дори не искаше да чуе за бившата си. Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да доведе до пълен фалит Андонов. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче постепенно започна да се смалява. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.

"С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобила, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. От първия си мъж също не съм взела и лев", оплака се преди време Отварачката.

Мария тотално е зачеркнала Гущеров от живота си, но в последните месеци е в добри отношения с първия си съпруг. Двамата са се разбрали дъщеря им Марая да прекарва повече време с новото семейство на Андонов. Фолкпевицата няма против, защото така има повече възможности да пътува до Монако, където живее новият й тайнствен мъж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама