Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7522794 www.bgdnes.bg

Икарди на острова на Марлон Брандо

Звездата на "Интер" плаща по 10 хиляди паунда за нощувка

На удивителна почивка се радват аржентинският футболист Мауро Икарди и популярната му половинка Уанда Нара. Докато неговите сънародници се потят на турнира Копа Америка, то нападателят на "Интер" не е част от националния състав и замина на ваканция.

Татуираният мачо заведе бившата порнозвезда на един от най-тузарските курорти в света. Става въпрос за кътче от рая във Френска Полинезия, запазено абсолютно чисто и непокътнато.

Реклама

Остров Тетиароа е бил собственост на американския актьор Марлон Брандо, който го купува през 1966 г. за 15 хиляди британски лири. След смъртта му през 2004 г. е превърнат в луксозния екокурорт "Брандо".

Цените на нощувките там започват от 3000 британски лири и стигат до 10 000 паунда. "В рая съм!", възкликна възхитена Уанда и показа снимки от вълшебното си лято.

Курортът, отворен за гости през 2015 г., се състои от 35 усамотени вили с външна баня, басейн, люлеещи се столове и хамаци. Екокъщичките са разположени на пясъка и си имат частен плаж. Охлаждащите системи са с морска вода, а електричеството - от слънчеви панели.

Именно там се е усамотил и бившият американски президент Барак Обама, за да пише мемоарите си. Атолът някога е принадлежал на кралското семейство и впоследствие е преминал през ръцете на много частни собственици. По този начин преговорите на Брандо са посрещнати с много съпротива. През 1966 г. след няколко неуспешни опита той най-накрая подписва 99-годишен договор за наем, който му дава ексклузивно "собственост" на Тетиароа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама