Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7523140 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на Михаела Филева

Стефан Радов плени сърцето на красавицата

Певицата влюбена до уши в новия си, запозна го с родата

Тайната кой е новото гадже, е разкрита! Човекът до Михаела Филева се казва Стефан Радов, научи "България Днес".

Половинката на къдрокосата красавица е на годините на певицата. Ходи с брада, както е модерно за младото поколение.

Реклама

Стефан не желае да бъде известен като гаджето на Михаела Филева. Момчето не иска да бъде публична личност и да се пише за него. Затова двойката все още не публикува общи снимки.

Преди няколко седмици Филева разкри, че новото й гадже е далеч от музикалните среди. Стефан работи за една от най-големите компании за безалкохолни напитки у нас. Той е маркетинг мениджър във въпросната фирма.

Заради работата си пътува често. И Стефан, и Филева са запалени пътешественици. Откакто се заедно, двойката обиколи куп любопитни дестинации. За последно журиращата в "Гласът на България" и симпатичното момче посетиха Куба и Израел.

Сега двойката отново е на романтичен воаяж, този път на морето. Двамата обожават да се излежават на плажа и да са усамотени. Когато са в България, рядко се засичат, тъй като са заринати с работа и почти нямат време един за друг. Затова по време на почивките си гледат да наваксат изпуснатото време.

Стефан е запален по фотографията. От профила му в социалните мрежи става ясно, че младежът, пленил сърцето на Михаела Филева, има усет към обектива.

Връзката между красавицата и Радов вече е много сериозна. Филева решава да запознае избраника си с родителите си. Таткото и майката на певицата остават удивени от младежа. Той им се сторил супервъзпитан и те веднага го харесали.

"Познава семейството ми. Чудесен е! Той има много правилен барометър за добро и лошо. Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма", призна наскоро Филева.

Реклама
Реклама
Реклама