Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7523282 www.bgdnes.bg

Дилър се снима върху патрулка, крещи „шушумиги“

Хулиган се качи върху патрулка и руга ченгета, които се опитали да го задържат в столичния квартал "Люлин". 28-годишният агресор е закопчан за хулиганство и притежание на наркотици, съобщават от полицията.

Екшънът се разиграл на паркинга на голям хипермаркет вечерта. Бандитът изненадващо скочил върху предния капак на патрулката, започнал да прави снимки, да крещи и да обижда ченгетата.

Реклама

"Оставете ме, боклуци, нищо не съм направил, шушумиги! Искаш ли да се бием, няма проблем, едно в едно!", викал бандитът. Той оказал яростна съпротива при задържането, като изблъскал едно от ченгетата в гърдите и се опитал да избяга. При опит да му бъдат поставени белезници замахнал с ръце към полицаите и изритал няколко пъти с крак патрулката.

След като хулиганът е укротен е закопчан, срещу него е изготвено постановление за привличането му към наказателна отговорност. Предвид високата обществена опасност на деянията, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа. От държавното обвинение ще настояват съдът да му наложи мярка за неотклонение "задържане под стража".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама