Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7523296 www.bgdnes.bg

Вихра с мъж на хоризонта

Журналистката: Много са ухажорите, чакам единствения!

На снимка със симпатичен мъж изскочи само преди дни бившата на Иван Христов - Вихра, видя "България Днес". Според общи техни приятели, които им се радват в коментарите под фотото, Петрова и непознатият са доста близки. "Много сте хубави, ха-ха-ха", бяха само част от мислите, съпроводени със сърчица до бившата водеща.

"Много са ми ухажорите, но аз чакам единствения. Дали ще се появи, ще видим", засмя се Вихра, запитана дали вече е намерила половинката си, която да замени раненото й от Иван Христов сърце.

Реклама

След като се разделиха преди години с ексводещия на "Сблъсък", Вихра написа книга за развода си, която стана бестселър. В "Създай се отново" тя съветва читателите си как да преодолеят пътя от жертвата към свободната, самостоятелна личност. "Успях да надрасна ситуациите, в които повечето слаби хора се излежават с години по гръб, жалени от себеподобните", смята Вихра.

Журналистката в момента не спира да работи - пише за списание, подготвя нова книга, занимава се с порасналата си дъщеря от Иван Христов - Ава, с която вече са повече приятелки, отколкото майка и дъщеря. "Тя е много по-мъдра от мен. Моето момиче ми е стимул за живот и стил на поведение - като една малка силна жена", хвали дъщеричката си Вихра Петрова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама