Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7531318 www.bgdnes.bg

Марио Ангелов - Динко 2: Нямам време за гаджета от бежанци

Прикрива се като служител на ГДБОП, но не работи там

Нямам време за гаджета и създаване на семейство заради залавяне на бежанци!

Това откровено призна пред "България Днес" Марио Ангелов, по-познат и като Динко 2. Прозвището му идва, след като младежът смело заяви, че той е новият Динко и ще убива бежанци наред, без да му мигне окото.

Ангелов е толкова отдаден на каузата си да въдворява ред и дисциплина в държавата, че напълно забравя личния си живот. Противно на оригиналния Динко, който в началото на годината стана баща на момиченце, копието му споделя, че няма време за гаджета и не мисли за семейство, а е напълно предан на идеята си за опазване на родината от емигранти.

Реклама

"Призванието ми е да опазя мира и спокойствието в страната! Продължавам да ги залавям, това за мен е длъжност. След като няма закони в тази държава, аз си ги създавам", откровен е храбрият ловец.

Запитан дали е част от охраната в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), както сам отбелязва в представянето си в социалните мрежи, Марио отговаря, че това е прикритие на истинската му дейност. "Всички органи на реда следят в мрежите, никога не знае човек, кой го гледа отстрани. Това е прикритието ми", сподели плевенчанинът, уточнявайки, че не работи за дирекцията.

Разказва, че в района притокът на бежанци не спира и това ще продължи, докато има война в арабските държави.

Динко 2 признава, че вече е загубил бройката на бежанците, попаднали под строгата му ръка. След като ги залавя, ентусиастът ги връща отново на границата, за да се приберат по родните си места.

Динко 2 рядко си почива, а когато го прави, гледа да е пълноценно и напълно сам. Разкрива, че не му омръзва да бди за нарушители на реда в Плевен и района. А напротив. "Човек свикне ли с нещо, това е", лаконичен е ловецът на бежанци.

Реклама
Реклама
Реклама